Nowości
Odzież
Serwis posprzedażowy w Polsce Bezpieczna płatność 4x Bez opłat Łatwe zwroty

Dodano do koszyka !

Suma częściowa koszyka

Zobacz mój koszyk
Kuebler Sport

Poduszka Cherry Stone

Odkryj terapeutyczne i zabawne zalety poduszki z pestkami wiśni Kuebler Sport, która będzie Ci towarzyszyć przez całą zimę.

Od
43,62 zł
Opis +

Poduszka z pestkami wiśni jest używana w terapii, gimnastyce, sporcie i podczas aktywności rekreacyjnych. Szczególnie w sezonie zimowym poduszka z pestkami wiśni jest idealnym źródłem ciepła do łagodzenia napięć, na przykład. Dodatkowo poduszka z pestkami wiśni może być również używana do łagodzenia bólu, siniaków lub ogólnego dyskomfortu. Pokrowiec poduszki z pestkami wiśni jest wykonany z bawełny i jest bardzo trwały. Materiał jest bardzo przyjemny i miękki w dotyku. Możesz łatwo podgrzać poduszkę z pestkami wiśni w piekarniku lub mikrofalówce. Ciepło utrzymuje się długo dzięki pestkom wiśni. Do zastosowań chłodzących, takich jak siniaki, owiń poduszkę z pestkami wiśni w woreczek plastikowy i włóż do zamrażarki. Proszę zapoznać się z pomocnymi informacjami zawartymi w instrukcji obsługi. Charakterystyka - Wypełnienie: Pestki wiśni - Materiał pokrowca: 100% bawełna (certyfikowana zgodnie ze standardem 100 przez OEKO-TEX®) - Wymiary pokrowca: 19x19 cm lub 30x20 cm (z powodu wypełnienia wymiary mogą być nieco mniejsze) - Wyprodukowano w Niemczech Zalety - Zapewnia przyjemne ciepło - Zaprojektowane do terapii ciepłem i zimnem - Może być podgrzewane w piekarniku lub mikrofalówce

Dodatkowe informacje +
MarkaKuebler Sport
Kolorczerwony
KolorCzerwony
PłećMieszane
Grupa wiekowaDorośli
StabilnośćStyl życia

Wybierz rozmiar

Rozmiar
*

Wybierz opcje